Mijn leven
Wat het leven voor je in petto heeft is maar afwachten,
Zoals nu overheersen de negatieve gedachten,
Ik heb er zovelen en kom er nu zelf niet meer uit,
Gevangen voelen in een web van ellende,
Wie kan mij helpen!!!
Die gedachten, een kluwen van spaghetti,
Waar geen begin of einde aan te vinden is,
Het blijft maar stapelen, oh kon het maar voor even stil zijn daarboven,
Alles wat je doet wordt beïnvloedt door door deze gedachten,
Soms zijn er ook goede momenten, helaas duren ze maar kort,
Even een moment van tevredenheid mag er toch wel zijn?
Nee zegt boven, vandaag niet; morgen misschien?
Toch zijn er ook mooie dingen in mijn bestaan,
Tom, wat geniet ik van die jongen, zoals hij in 10 jaar een mooie vent geworden is,
Had ik maar iets van hem in plaats van andersom,
Annick, die meer zorgen nu geeft, zichzelf soms zo moeilijk maakt,
Maar nu misschien de mooiste momenten van haar leven gaat krijgen,
Niet echt gepland, maar oh zo welkom,
Oh mocht het maar zo zijn, een klein wonder??
Wat kan ik ernaar uitkijken, zo'n geluk
Maar misschien mag het niet zo zijn,