als mensen nooit zouden liegen
konden ezels vliegen
als verdriet niet bestond
spuwde ik vuur met mijn mond
als mensen God wat vaker zouden bellen
konden we de sterren op 2 minuten tellen
dus 'als' gebruiken is geen goed idee
het is maar een woord,je ben er niks mee