kriebelende korreltjes van zand tussen
haar tenen
als ze haar sandaaltjes heeft uitgedaan
ze rent zo snel als ze kan naar het bewegende
water
voelt golfjes dansend tegen haar
benen aan
haar ogen zijn gesloten en de zon
streelt haar gezicht
haar haren wapperen vrolijk op de briesjes
van de wind
haar mond vertoond een glimlach
ze opent haar ogen en ziet een gouden
gloed weerspiegeld als een deken
die haar omringt
ze word geraakt door een meeuw die uit volle borst
de vrijheid bezingt