aan het einde van de ketting
half opgerold en roest
een onzichtbaar gevangen zijn
ontkennend in gekleefd gevoel
lijst geschreven in verwoorde inkt
geheimen en conflicten, gecompliceerd
korte periode in alle hevigheid
aan het andere eind van de ketting
half ontrold en roest
een voelbaar vrij zijn
leidend naar de horizon
dansend als een ballerina
in verlegenheid van emoties
broos en liefdevol verlangen
-ik sta middenin-
20150117