Dag bol
Je had met mij altijd lol.
Ik was zo dol op jou bolletje wol.
Maar om mijn liefde voor jou te blussen
kan je dus wel je bollen kussen.
Bolletje hier bolletje daar tot nooit
meer houden van elkaar.
Het best is voor ons alle twee ,
neem je bolletje niet meer mee.
Kwil dus maar zeggen met dit gedicht
zoek eens een ander wicht.