Morgen zal ik je zien wat moet ik je zeggen wat moet ik tege je doen of geef ik je toch maar een zoen ?
Je hebt alles wat je niet hoeft te hebben .
Je bent wel knap maar hebt geen gevoel en hebt
soms een domme smoel.
Jij staat daar voor men gezicht ,
dan nog wel met je ogen dicht.
Ik vraag : Sta ik in je zicht ?
En toch nog laat je je ogen dicht !!
Ben ik niet om aan te zien of is er iets anders misschien ?
Jij antwoord niet op die domme vraag want jij bent van begrip nogal traag .
We zitten elkaar maar af te breken zonder dat we naar elkaar keken hebben we ons hart vergeleken.
We hebben alle twee geen gevoel voor humor en even koppig .
Maar toch denk ik dat het beter is dat je gaat en mij voor heel mijn leven verlaat.
Dus schat met je vies gezicht : hou die domme ogen van jou maar dicht !!!!!!!!!