God zorgt voor jou en mij
Helder schijnt de zon aan de hemelboog
vriendelijk, stralend
haar schoonheid ontmoet mijn oog
Geraakt door dit wonder van de natuur
warmte die haar weg baant
naar mijn innerlijke muur
Opgetrokken muur van verdriet
voorzichtig wankelend
eindelijk een spoortje licht binnenliet
Gisteren nog in een dal zo diep
geen uitweg vindend
totdat ik huilend de Here om hulp riep
Vandaag maakte Hij mij blij en sterk
de rust steeds meer aanwezig
Hij doet in mij Zijn werk
Terugvallen hoort er nog bij
maar mijn geloof groeit verder
God zorgt voor jou en mijā¦