zo lief als je lacht
zo mooi als je bent
zo mooi zijn je ogen
die ogen die niet zien
zien wat ze aanrichten
aanrichten bij mij
vreugde,verdriet,angst en onzekerheid
alles tegelijkertijd
zwak
zwak ben ik
zwak als ik jou zie
zo lief als je lacht
zo mooi als je bent
zo mooi zijn je ogen