Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
je straalt
je straalt
je straalt het uit
ik weet niet wat
ik heb je al vaker
in mijn hand gehad
die kromming
hoort er gewoon bij
als ik je heb
dan ben je van mij
ik zie de rook
van je af komen
de sappen zie ik
uit je stromen
je bent niet goed
voor mijn lijn
en ik zou jou
niet willen zijn
maar op mijn stamppot
ben je goede kost
oh jij mijn lekkere
HEMA rookworst
Lia
Reacties op dit gedicht
Lia van der Fluit vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Janny Scheybeler de Jonge
:
Zaterdag, januari 24, 2015 19:12
ja leuk
Over dit gedicht
Auteur:
Lia van der Fluit
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
24 januari 2015
Thema's:
[Humor]