Ik had geen zeggenschap
Je hebt mijn hart
Wat het ook is
jij blijft voor altijd die; Die... IK MIS
En nu weet ik in wel 1000 woorden
Waarom ik toen niet bij je kon horen
Ik mis je passie zo erg
je hebt zoveel in jouw kleine dwerg
Altijd al gezegd
Helaas hadden we veel pech
de timing was nooit goed
letterlijk gooide iemand of iets alles in het roet
hoe je ook denkt over wij
je blijft altijd speciaal voor mij
ik vecht voor veel en dat lukt
Alleen jij lijkt van me weg gedrukt
Ik mis je warmte, veel passie, gevoel en nog veeel meer
En...echt nog heel veel meer!!
Alles heb ik nu overwonnen
Maar mijn schatje nooit meer gevonden
jij blijft in mijn hart
En echt mijn schat
Al is het maar vriendschap...
denk niet dat ik je onderschat
Van binnen heb jij zoveel liefde te geven
En nee niet aleen een knuffel die deedt beven
Jij dacht dat ik niet zo was
ik dacht toch echt dat jij altijd mijn ogen las
Liefde, voelen en alles kunnen bedrijven
Zelfs (niet moeilijk) dan van die Kamasutra wijevn
Geloof me schat, helaas hebben wij dat niet gehad
Ik kan jouw nooit vergeten
al is het in me dromen
Gaan we nog eens daten ;-)
I miss us xxx