~Balanceren met vriendschap~
Pas op de plaats
inventariseren
Energie, verlangen en verstand
Angst mensen te
verliezen
Balanceren
tussen liefde en ruimte geven
Paraat staan 24/7
voor de ander
Regelmatig, -24/7
voor mezelf
Twijfels over echte vriendschap
ben ik beschikbaar
en dus een prima
Alternatief?
Grenzen
in vriendschap
mezelf blijven, niet verliezen
Vanuit weten wie ik ben
de ander iets kunnen bieden
Geen geven
om iemand te kunnen zijn
Serieus nemen
van mezelf
Vriendschap valideren
Opbouwend contact opbouwen
geen uitputtingsslag