Hij zal niet over de voldoening heen zien
Na zijn heldendaad
Zal de overgedragen spanning niet herkennen
Wanneer die hem verlaat
Overgedragen aan de strijdster
Waarvan de aanval, de beste verdediging is
Geschminkte strijdersstrepen op haar wangen
Het is de liefde die zij mist
Onderschat heeft zij de ridder
Met zijn woorden, toen nog groot
Geen vorm van spanning droeg hij mee
Maar de rust, die bloedde dood
En nu weet zij pas wat die liefde is
Wat hij was, en blijven zou
Zij blijft dan wel een strijdster
Maar blijft ook de ridder eeuwig trouw.