Mijn Engeltje,
Geloof me hij komt hier niet mee weg.
Hij wil geen verklaring afleggen,
dus er komt nu ook geen verdere onderzoek.
Het deed me veel verdriet toen ik het las,
en barste in tranen uit...
Je bent mijn kleine engeltje,
en ik mis je dag en nacht er gaat GEEN dag voorbij,
dat ik niet stil sta zonder aan je te denken.
Het achtervolgd me dag en nacht,
elke dag denk ik even me zusje appen maar,
je bent niet meer hier.
Dus nu , vanaf nu probeer ik je te bereiken,
met een pen en papier...
Zusje ik hou van je !