Als stralen van de zon
Tederheid met veel warmte voor jou
Je bent een heel speciale vrouw
Vol goedheid en een heel zachte aard
Als een vis in de wilde vaart
Het lot sloeg maar nooit uit het lood
Wij leven en sterven maar gaan nooit dood
Omdat de dood, de deur naar het leven is
Telkens worden we herboren en beginnen fris
Verliefd te zijn en iedere keer weer
Jong, vrij en zo licht als een veer
Vroeger was ik zo heel verlegen
Maar dat komt mij nu niet gelegen
Want nu kruisen onze wegen
Het geeft zo’n heel blij gevoel
Jij begrijpt mij, je weet wat ik bedoel
Als stralen van de zon wil ik je strelen
Jou met vele anderen alles delen
Voor een eerste kus op jouw moment
Omdat je dan zo heel gelukkig bent
En als we zo heel dichtbij elkaar staan
Alleen op jouw, ons moment wilt verder gaan
Maar wil jij dat nu of nooit of niet
Doe je mij daarmee geen verdriet
Zo een vrijheid als zweven in de lucht
Praten we als in een kalme vlucht
Zo een vliegen van bloem naar bloem
Eén voor nu, één voor later, één van toen
Of als het zwemmen in de zee
Zo vrij, durf je met me mee?
Het Leven, Liefde is de weg
Liefde, de weg naar het Leven
Jou en anderen wil ik Liefde geven
Samen, iedereen samen in de wolken zweven: