ik voel, ik voel
ik kan niet zeggen hoe ik voel
een stem fluistert in vakjes
haast kinderlijk lonkend stil
rauw schuurt de wind erosief
schaaft de vorm van gedrenkte letters
zoetzurig gedurfde gedachten
half verlamd staart mijn hart
ritmisch rustend gedeelde gensters
mijn voelen even ontward
mijn chaosrijke geest even onbelast-
20150127