Elke morgen komt de zon op. Naar het schijnt, want ik zie ze soms niet staan. Vaak wordt het donker voor mijn ogen.
Ook de maan houd zich vaak schuil. of ze komt nerveus van achter de wolken vandaan. Alsof ze zich schuldig voelt, nu je dichter bij haar woont dan bij mij. Maar ik zie wel hoe je naar me knipoog:"Ik woonde toch liever bij jou in de buurt."