dan ben je misschien wel beroemd
is misschien een teken je bent een beetje gedoemd
verlegen in de werkelijkheid
maar weerbaar zijn in ieders betrokkenheid
onweerstaanbaar zijn of misschien wel geleerd
door andere dingen worden verweerd
of door andere mensen worden beheerd
zo worden ze gepresenteerd
door seizoenen gaan door vallende watervallen
of te dik zijn tijd om te leren versmallen
of door ouderdom te worden overvallen?
zolang jong blijven voor de ogen van allen