Zou ik weten
wat jij deed
waarom jij het deed
waarom jij het doet,
dan zou ik alles doen
om jou te stoppen.
Al geef ik er alles voor op
ik stop je.
Want wat jij deed
Wat jij doet
is verkeerd.
Wat jij deed
Wat jij doet
deed me pijn
doet me pijn.
Waarom?
Ik weet het niet.
Misschien weet jij het ook niet.
Misschien ben je,
als je het deed
als je het doet
jezelf niet.
Zoals ik mezelf niet kon zijn.
Zoals ik mezelf niet kan zijn.
Waarom?
Dat is mijn vraag.
En wat is het antwoord?