Vandaag superfijn spelen rennen en snoepen
Vandaag allemaal heel hard zingen en roepen
Vandaag weer een jaartje erbij wat is de tijd toch snel gegaan
Vandaag al weer zes jaar oud
Vandaag is het kleine meisje een grote meid geworden
Vandaag is de dag helemaal van jou
Vandaag krijg je cadeautjes en misschien ook wel iets dat je al heel lang wou
We maken er een hele leuke dag van