Brandend vuur
_______________
Brandend vuur vol haat
Strekt z'n klauwen naar me uit
Verlangend rijkt het
Naar mijn levensloze ziel
Verborgen verdriet
wordt eindelijk weggebrand
Pijn verdwijnt
Keert terug tot zwarte as
Brandend vuur van haat
Neem me op
...