Alleen op de WC
Geen mens in mijn zicht
Zuchtend en opluchtend
Als ik mijzelf verlicht
Ik ben een verlicht poeet
Maar ook een romanticus
Ik wil verdwijnen in de WC
Ontsnappen aan het hier en nu
Oh, water closet
ik verdrink in je waterige ogen
Zuig mij op
Want ik voel me bedrogen
De laatste rol toiletpapier
Pak ik met een mooie zwier
Ik trek door en neem een besluit
Dag, WC, het spel is uit