Ik voel niets
Ik hoor niets
Ik zie niets
Ik merk niets
Ik hoop vaak
Ik hoop veel
Ik hoop nu
Ik hoop altijd
Jij denkt alsmaar
Jij doet hetzelfde
nu, toen en ook straks
Omdat je wil, maar niet doet
Omdat je voelt, maar niet spreekt
Omdat ik schreeuw, zonder emotie
Omdat ik huil, met een lach
Blijven wij, wij
Blijven wij, niks