Ik heb gedronken op het leven,
Gerouwd om de dood,
Het soms even begeven,
Maar nooit zonder slag of stoot,
We hebben arm in arm gestaan,
Elkaar proberen de hersens in te slaan,
We hebbeb genoten van wijn en bier,
En soms gunden we elkaar geen enkel plezier,
We hebben gepraat wanner we onze bek moesten houden,
Open kaart gespeeld,
Terwijl we elkaar niet vertrouwden,
Soms vraag ik me af,
Of het allemaal wel klopt,
Soms voelt het als een straf,
Mens te zijn,
Alsof het nooit stopt,
Want ons handelen,
Is zo tegenstrijdig,
Moeilijk, een pad niet te bewandelen,
Misschien geleid door gevoel,
Want die is onpartijdig,
Snap je wat ik bedoel?