Voor Lisette,
Je echte strijd gaat nu beginnen,
De strijd voor je leven, hoe moeilijk kan dat zijn,
De weg naar herstel zal vol met dalen zijn,
Voor jullie alle twee, voor Danny net zo goed,
Hoe wanhopig kun je je voelen, de liefde van je leven te zien in een gevecht om het leven,
Fijn zal de steun zijn, die jullie ervaren, wetende dat jullie er niet helemaal alleen in staan,
Uiteindelijk na dat enorme gevecht, zullen de dalen een berg geworden zijn,
Waarop jullie terugkijken naar de dalen, als jullie het gevecht gewonnen hebben
En weer “gewoon”door het leven kunnen !!!
Lennart