Nu hij weggaat neemt hij
de dingen met zich mee
Een steun in de rug
als een kruk die je ziet
onder het achterwerk geschoven
het lichaam staande houdt
Zij rekt zich uit en begint
beitel in de sterke hand
met het scheppen van een beeld
overeenkomend met het vuur
dat bewegende schaduwen werpt
van een onduldbare werkelijkheid