schoenendoos
letters uit de schoenendoos
oud en lichtelijk verkleurd
maagdelijk wit papier
is tot een oudheid verkleurd
de geur van het verleden
uit nooit verloren memories
de angst om ze kwijt te raken
dat ik ook dát zomaar verlies
zoveel zinnen geschreven
over pijn, verlies en verdriet
relaties lijden eronder
en dat wil ik gewoonweg niet
bang voor het binden
het delen en vertrouwen geven
mijn verstand weet het wel
maar mijn hart wil verder leven
Lia
X