Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Waarde-ontkenning
Waarde-ontkenning
Toen de toegevoegde waarde
tussen productie en de vraag
In een centenstrijd ontaarde
begon voor vakmensen de plaag
Werkgevers werden bazen
met een stok achter de deur
Vonden in wetten alle mazen
te besparen op de chauffeur
Het kon hun echt niks schelen
wie er op weg ging met de spullen
Zij gingen gemaakte buit verdelen
voornamelijk eigen zakken vullen
Er komen op moderne galeien
wederom slaven zonder zicht
Wat het boevensaldo doet gedijen
in wetgeving onderbelicht
De eindgebruiker zonder weet
is tevreden met de lage prijs
Dat die iemand de das omdeed
maakt niemand ze nog wijs
Reacties op dit gedicht
trucker klaas vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Janny Scheybeler de Jonge
:
Maandag, februari 16, 2015 14:21
mij wel
Over dit gedicht
Auteur:
trucker klaas
Gecontroleerd door:
Brenda
Gepubliceerd op:
15 februari 2015
Thema's:
[Werk]
[Verandering]
[Teleurstelling]