Wat als ik jou niet had ontmoet
je niet kende , niet had gezien.
Het antwoord waait mee met de wind.
Maar ik weet, dat ik je heb
dat ik je zie en ken
Rode rozen op een bed van fluweel
wol aan mijn voeten
als de zon die de regen opwarmt
en de plassen streelt.
Ik ken je, net zoals jij mij kent
samen weten wij de tijd
die ons omringt
ons geeft , en neemt.
Niemand kent ons zoals wij
onszelf kennen,
God weet hoe.
Aad van der Klaauw