Tussen een mist van dierbaren
een landschap
met warme zon
en lichamen van kristal
omarm ik het adagio van de dag
vrijheid
kostbaar als de adem die ik voel
het hart dat klopt
een kleurrijke dag
als een mozaïek
zeilend op een gevoel van liefde
wil ik altijd bij je zijn.