Het moederlijke en vruchtbare op aard
als vrouwelijkheid in de nacht
word zij vol bewondering aangestaard
schuifelen woorden
weerspiegeld in de ogen van een koe
in het loslaten, acceptatie en stilte
schuilt immers een ware goeroe
krachtig en groot met veel uithoudingsvermogen
wordt er met enige dynamiek
vrolijk weg gestampt
op snelle en harde muziek
als moeder mij begripvol aanstaart
en bezorgd zucht
maak je niet druk het is maar chaos
stop met vliegen als een bij in de lucht
doch als sterren hoog in de lucht zijn we verbonden
in een aanraking, omhelzing of kus
is gemakkelijk een mooie herinnering gevonden
ondanks een esthetisch moment
is de afstand te groot
waardoor je niet eens door hebt
wat je aan het worden bent
te hoog in de hemel
is de bij blijven vliegen
op een illusionair en excentriek refrein
beseft hij zich maar al te goed
dat ze nooit echt samen kunnen zijn