het helder denken
verdoezeld in mist van
moeheid en ochtendgedaas
de nacht heel lang
in duidende woorden gelegd
over leven, liefde, samenzijn
lichamelijke lust
in bijna dodend verlangen
stuurloos gestuwd
de wegen van het nu gegraaid
krassen op fantaserende film
draaiboek van verliezen,
winnen en van licht-
20150220