Mijn emmer heeft op de boden 'n paar gaten,
daardoor kan hij niet zo vol raken... Maar nu...
Nu is hij alweer bijna vol, gevuld met tranen,
en ik heb niemand die 'm voor me leeg kan maken...
Mijn emmer is nu te vol om nog mee te kunnen sjouwen,
staat ie daar maar, moet ik 'm opeens onderhouden,
maar eerst moeten die tranen maar eens ophouden...
Jij wou me helpen mijn emmer leeg te scheppen, maar,
zonder jou zou ik deze tranen niet eens hebben..
Alleen jij kan die tranen bij me verwekken..
Elke keer als je me kust, hoop ik onbewust,
dat 't mijn tranen eindelijk sust...
Maar het blijft koud en ik blijf maar onhandig met mijn emmer klooien, zo koud, mijn emmer bevroor en moet nu eerst ontdooien voordat ik hem weer leeg kan proberen te gooien...
( Nu moet ik wachten, denkend aan tijden dat we saampjes lachte, kan ik dat nu nog wel ooit verwachten..?
Ik hoop het wel, en ik hoop egt snel.. Want egt, ik hou van je chell )...