Als gek dartelt m,n prachtige
witte vlinder naar mij toe-
zoem-zoem-zoem-zoem...
Als gek dwarrelen zacht haar
zoenen op mijn lichaam-als
weldoende dauwdruppels
s,ochtends in het malse gras.
Haar aanrakingen zijn veelvuldige
prikkels van intens genot en
elke vezel van mijn lichaam
ondergaat haar weldaden.
Dan zoeft m,n vlinder weer als
een schichtige hinde naar
verre zinder-
mij in diepe roes achterlatend.
En na de roes is er weer
het intens en diep verlangen naar
het zoemen van mijn vlinder...
Zoem-zoem-
zoem-zoem-zoem (1000x)
De kring is rond.