Dingen gaan fout, hopelijk veranderd dit snel want de laatste tijd
zit ik niet zo lekker meer in mijn eigen vel... Weinig dingen die mij
op het moment gelukkig kunnen maken, en gevoelens die ik heb
moet ik onderdrukken om ze misschien ooit kwijt te zien raken,
waardoor ik vaak mijn eigen emoties niet weet te plaatsen en
dwalen er veel vragen rond in mijn hoofd waarop ik geen
antwoorden weet te geven.. Mijn gevoelens en mijn gedachten
spreken elkaar keihard tegen, waar is de positiviteit in mijn leven
nou tog gebleven, mijn eigenwaarde is totaal verdwenen en zie
geen goede reden om nog door te gaan met het leiden van dit
leven.. Het wordt tijd mezelf bij elkaar te gaan vegen, moet me
weer opnieuw opbouwen, stoppen mezelf zo voor de gek te gaan
houden.. Ik moet afleiding gaan zoeken proberen, en ik moet die
shit gaan doorslikken in plaats van te blijven kauwen zodat die
shit ook kan verteren.. Laat me voeden door leuke herinneringen
en uit de rest probeer ik een lesje te leren, totdat ik alles helemaal
kan accepteren.. Het is tijd dat ik in mijn eigen leven en in m'n
toekomst ga investeren.. Kop op, daar gaan we weer jonge, tijd
om je te concentreren..