Is dit het leven, is het dit?
Waar ik nog jaren in vast zit?
Het is gewoon te moeilijk, tenminste voor mij.
Om altijd te blijven door gaan, met al die problemen erbij.
Ik trek mij alle problemen aan en probeer ze op mij te dragen.
Maar dat blijf ik niet volhouden, zeker niet tot het einde van mijn dagen.
Ik kan niets vergeten, alle herinneringen sla ik op.
De goeie, maar vooral de slechte, die krop ik allemaal op.
En als de emmer overloopt, dan komt alles ineens weer boven.
Dan sluit ik mij op in mezelf en probeer ik alles weer te doven.