Tranen rollen als gouden parels
Gevuld met liefde, vreugde, eenzaamheid,
angst, weemoed en dankbaarheid
Naar het nu, verleden en het heden
Sommige stralend als een heldere ster
Anderen bijna vergeten, versleten en dof
Steeds opnieuw draaiend in de tombola
Leren we onze eigen levenslessen
In afwachting van het winnende lot
De blauwdruk van onze ziel
Wat is ons levensdoel ???