De liefde van een man, een die dat goed acteren kan..
Kan manipuleren zoals alleen een vrouw dat kan..
Die loepzuivere voorzet geven, maar haar subtiel laten scoren..
Een reactie uitlokken, hopelijk zegt ze wat ik wilde horen..
Dan geef ik haar een knipoogje, tactisch en snel..
Daar komt die lach, ja hoor, zij kent de regels van dit spel..
Prijs haar mentaliteit en karakter welgeplaatst door een
doordacht complimentje......
...
Een muziekje zet ik aan, er ontstaat wat meer sfeer..
Oogcontact, dieper, zwoeler en steeds meer..
Steeds die zo spannende blik, een uitnodigende lach kwam daar..
Direct daarna gaf ze me een kus, ik geef geen bezwaar..
Ze pakte mijn hand en keek me recht in mijn ogen..
Die kus was vragend, intiem, geplaatst en weloverwogen..
Echt een sensatie, ik genoot op dat moment van overname..
Pak haar wat steviger vast, maar behandel haar als een dame..
De rest hoefd niet verteld te worden, dat kan je wel raden..