In stil vertrouwen
De kleine dingen in het bestaan
vaak ongezien
waaraan voorbij wordt gegaan
Een vogel die zingt, een streepje zonlicht
verwarmt het hart
tegelijkertijd tranen rollend over je gezicht
Tegengestelde emoties vullen het leven
glimlachend op het ene moment
vervolgens door verdriet weer verdreven
Jouw bestemming in het leven
een grijs gebied
kunt er nog geen vorm aan geven
Maar in de vaak onopgemerkte wonderen van deze aarde
vind je rust en vertrouwen
weet je dat ook jij bent van waarde
De Here schiep ook jou en draagt je door stormen heen
Hij geeft jou wat je nodig hebt
laat Hem maar toe, Hij laat je nooit alleen…