bedoeling
je voegt iets toe
in mijn leven
weet mij vertrouwen
te geven
en het mooie is
je hoeft niets terug
geboren vriendschap
het gaat vlug
een open boek
eerlijk zijn
met elkaar lachen
en delen in de pijn
je voelt mij
zoals ik jou voel
vriendschap, wij
zoals ik het bedoel
Lia
x