Een grappenmaker eerste klas,
Ongegeneerde onderbroekenlol,
Geen halve uitspraken,
Maar altijd volledig, vol gas,
Een praatjesmaker, aanwezige vent,
Voor het eerst ontmoet, gezien, gehoord,
Maar na een klein kwartiertje,
Is het alsof je me al jaren kent,
Maar start jij het gesprek,
Dan kan ik bot zijn,
Het is geen masker,
Meer een soort test,
Want ik kijk je allereerst aan met mijn nek,
Ik hou namelijk niet van dat gestaar,
Want waar kijk je eigenlijk naar?
Degene die je al jaren lijkt te kennen?
Nee, ik ben een open persoon,
Grappenmaker eerste klas,
Een praatjesmaker,
Maar ook zo'n vent,
Volledig onbereikbaar..