Als ik kijk naar de foto ,
dan voel ik de pijn weer op komen .
Als ik kijk naar de foto ,
slaagt mijn hart een slagje over .
Als ik kijk naar de foto ,
komen tranen te voorschijn.
Daarom kijk ik niet meer ,
want vroeg of laat zal ik je weer moeten laten gaan ....