spiegelbeeld
je hoeft je niet anders voor te doen
wees gewoon wie je bent
zodat je, als je in de spiegel kijkt
altijd je eigen ik herkent
soms zie je een ander
met een vertekend beeld
onecht en oh zo nep
dan raak ik gauw verveeld
blijf jezelf en doe normaal
normaal in de ruimste zin van het woord
zolang je de spiegel niet hoeft te mijden
leef je je leven verantwoord
wat een ander denkt of vindt
mag een ieder voor zich weten
zolang je, als jij in je spiegelbeeld kijkt
jij jezelf niet zal vergeten
wees je zelf
er zijn al anderen genoeg
Lia
x