Elke dag hoop ik je tegen te komen op straat
Elke dag weer hoop ik op een berichtje van je
Iedere keer als ik jouw auto zie rijden gaat er een schok door m'n lichaam
Steeds als ik iemand zie die op jou lijkt gaat m'n hart sneller kloppen, en versnellen m'n voeten hun pas.
Maar ik zal je niet meer tegenkomen op straat
je zult me ook nooit meer een berichtje sturen
en in jouw auto zal je ook niet meer rijden
Degene die op jou lijkt stelt me iedere keer teleur
en met jouw naam bedoelen ze iemand anders
Het is nog steeds zo moeilijk te geloven dat je er niet meer bent
dat ik je nooit meer hier op aarde zal zien
nooit meer even je vrolijke stem kan horen
of je even een knuffel kan geven
Ik mis jouw lach, jouw humor en gezelligheid
Ik mis jouw positieve woorden en steun
Ik mis het om met je te praten over niks, maar ook over zo veel.
Ik mis jou, om wie je voor mij bent geweest
om wie je voor mij altijd zult zijn: M'n beste vriend <3
**RIP 21-10-'14**