Bomen van bladeren-Bos
Druilige regen door bladloze
bomen in het bos.
Ze is er sist het in de takken
En waar ik het einde van het bos
weet sta jij,
bloei je op deze dag als een
prachtige witte lelie in
zonnepracht.
Vergeten zijn wind en regen,
gedaan met gepieker
leven is een zegen
Hand in hand staan we onder
de laatste wild acacia.
Wij zwijgen, de boom zwijgt,
het bos zwijgt, de witte lelie zwijgt.
Maar in ons beiden Harten voelt Geluk
Zwijgend stil intens geluk.
Zonder woorden- IK HOU VAN JOU