woorden leven achter tongen
op ’t papier en afgedrukt
ronde kogels van een angst
branden op gefloten lippen
vreten zich in ‘t hart ontspruiten
witte letters op de wand
slechts een enkel woord te weinig
steekt het leven vol van schrik
kogels rond en vast in keel
heeft de haat macht over hoofden
zonder chance voor de liefde
rode stenen, stomme graven
waarheid nog alleen maar elders
is de wereld toch nog nergens
sunset 08-03-2015