Ogen worden soms bruut geopend,
wanneer zijn dreigen een dierbare zien te verliezen...
Uitgedrukt in emotie...
Visueel tranen laten vloeien door besef van realiteit...
Het eens nog tastbare te zien vervagen.
Verlost uit een lijdensweg....
of verloren door een koppige grootmacht waar niet tegen opgewassen is.
Langzaam iets zien uitsterven ...
Of de keuze met het gepantserde schild en zwaard de ten aanval te trekken.
Met zelfvertrouwen en goed fatsoen in te geloven in wat dierbaar is.
Door kwetsbaarheid te tonen sterk te zijn je niet uit veld te laten slaan.
Geloof in jezelf en in elkaar.
Kan je de hele wereld aan.