Waarom mocht jij niet blijven leven
Slechts een kleine negen maanden
gezond en wel in de moederschoot
Daarbuiten is het je niet gegeven
Volgende week al weer een jaar gelee
Je had nu je eerste stapjes al gedaan
gebrabbeld en ook los kunnen staan
Ik kan maar niet wennen aan het idee
Zo mooi was jij en helemaal klaar
Logan Henry die naam is je gegeven
Kleine knul voor papa en mama
broertje voor je grote zus van zes nog maar
Ik heb je aangekleed de eerste en tevens laatste keer
Een weekje mochten wij je bij ons houden
ook nog thuis in je eigen bedje
Mijn Oma hart huilt nog steeds als maar weer