Het voelt alsof je nu nog een beetje bij me bent
nu je nog op je eigen vertrouwde plekje bent
dat ik je nu nog kan zien wanneer ik maar wil
ook al lig je daar dan nog zo stil.
maar vanaf morgen kan dat niet meer
Dan ben je er definitief niet meer
dan moeten we je echt uit handen geven
en ben je vergoed verdwenen uit ons leven.
ik wil niet alleen met herinneringen leven
ik wil je nog daadwerkelijk beleven
ik wil je nog kunnen blijven zien
en niet alleen op foto's bovendien,
ik ben tegenstrijdig, dat weet ik
maar ik heb nu het gevoel dat ik stik
maar jou voorgoed wegbrengen is me gaan tegenstaan
o, kon ik de dag van morgen maar overslaan