Sommige mensen kunnen totaal niet nadenken..
Ze kopen een auto, maar hebben geen geld om te tanken.
Die mensen, echt waar, ik kan het niet begrijpen..
Nooit iets kunnen gunnen, maar zelf alles willen grijpen,
Constant bezig met verbeteren van hun bestaan,
maar een confrontatie of discussie niet kunnen aangaan..
Het is altijd moeilijk nader overeen met elkaar te komen,
met die mensen die niet nadenken, alleen maar kunnen dromen...
ik weet nog hoe vrolijk ze met zijn alle kwamen aangelopen..
en hoe ze een paar minuten later huilend zijn weggelopen..