Door jouw armen was ik bewaakt
Maar door je dringen
Zover ben ik niet geraakt
Je lippen zo mooi opgemaakt
In mijn gedachten een zoete smaak
Maar voor jouw ben ik die ene wraak
Je mooie woorden
Je stem zo mooi
Je stem was ontsnapt uit een kooi
Je liet je horen
De liefde tussen ons twee was geboren
Ik was in woorden verdwaald
Jouw woorden
Die in mijn hoofd worden herhaald
Maar de liefde was blijkbaar niet zo groot
Vandaag is je stem stil als de dood